Se barnebildene jeg tok i Slottsparken

Jeg fotograferer barna dine i høsten! Det er mange som spør om jeg tar oppdrag, og ja, jeg gjør det. Jeg elsker å jobbe med barn, og barn pleier som regel å elske meg.

Akkurat nå er det perfekt å ta høstbildene i Slottsparken. Om sommeren er jeg veldig glad i Frognerparken, men det er her jeg liker å ta bilder av de minste i høsten. I går dro vi for å ta bilder av gudbarnet mitt, og jeg har nettopp redigert en hel haug med bilder. Det ble mange, og jeg har plukket ut noen godbiter!

Når datteren din snart er like høy som venninna di. Den følelsen. Det er litt som: Hadde jeg noen gang en baby? Husker ikke.

Det er flere som spør om jeg skal spare håret langt igjen nå. Jeg tror det, men jeg angrer ikke på at jeg har hatt det kort. I nesten to år (!!). Og hvis jeg har hatt en frisyre så lenge, så er det vav en grunn. Det har vært magisk å oppleve følelsen av å ha kort hår, og jeg anbefaler absolutt flere å teste det ut. Ingen grunn for at jenter skal ha langt, mens guttene har kort. Det er kun smak og behag – fra deg selv.

Jeg har aldri fått så mange kompliment på håret, heller ikke fra menn. Det er som at det viser litt styrke å klippe håret kort Jeg vet ikke om det er selve looken som gjør det, eller om det er det faktum at man tør å gjøre det. Jeg har i alle fall følt meg tøff i kort hår.

Når det er sagt, så kommer det en tips vegansk taco på i kveld! 😉

Kontak meg via anette (at) tingjegliker.no

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *