Vegansk taco – himmelsk godt!

– Mamma! Kan vi spise taco?

Planen var egentlig å lage den av bønner, og tacokrydder, slik vi har gjort før. Men denne gangen kom jeg over denne godbiten i hylla på Kiwi. Fantastisk.

Det var bare å hakke tomater og blande med en desiliter vann i panna.

Anbefales å teste ut. Ellers bruker vi «rømme» fra Oatly. Den fant jeg også på Kiwi nå, tidligere har jeg bare sett den på Meny. Osten er fra Synnøve, og jeg liker den også veldig godt. I Norge er vi vant til en helt egen smak på ost, så det er å anbefale å spise vegansk ost med noe annet, ikke alene. Det er jo ikke samme produkt, så i stedet for å ønske samme smak, kan det være lurt å starte med blanke ark.

På den andre siden kan du vite at ved å lage noe så godt som dette, gjør du noe godt for miljøet. Er ikke det litt kult da? Da har du «kjøttdeigen», «ost», og «rømme». Hva bruker du ellers i taco? Masse, masse gode grønnsaker! 

1 kommentar

  1. Vegansk taco er en av de beste maten og alle elsker å spise. Takk for at du deler en så fin artikkel.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *