Hvem elsker du mest?

Klokken er straks leggetid, men føler for å skrive litt til dere vakringer der ute. I dag har jeg vært kjempeflink! Sto opp tidlig, løp en kort runde, mediterte, startet dagen. Denne uken har jeg barnefri, noe som betyr mye jobb. Det er ikke jobb i den forstand at jeg sliter meg ut, for jeg virkelig elsker alt jeg holder på med om dagen! Jeg vet ikke helt når det skjedde, men jeg tror det var slutten av sommeren. Først avsluttet jeg et forhold som ikke gikk noen vei, fordi jeg ikke orker mer halvveis. Jeg er helt ærlig dritt lei av halvveis. Enten elsker du meg til du dør, ellers klarer jeg meg fint alene. Jeg tror jeg sa noe som: «Hvis det ikke er seriøst, vil jeg ikke bruke tiden min på det. Da vil jeg heller bruke energien min på å redde verden.» Og merk min ord: Jeg mener det. 

Jeg har det kjempebra om dagen. Jeg elsker meg selv, virkelig. Og når man tar slike valg som det, så er man god mot seg selv. Den beste tiden tilbringer jeg med ungen min. Og jo mer jeg elsker meg selv, desto mindre bekreftelse trenger jeg fra andre. Det er så deilig. Å kunne ha det fint alene, uten å føle at man må søke etter noen eller ha noen å skrive med. Bare kunne legge seg på sofaen med en bok og være tilfreds.

I går hadde vi besøk av onkelen og tanten til jentungen, på pappasiden. Godt å kunne sees i blant, og nå var det virkelig lenge siden. Vi gikk oss en lang tur ute i det fine høstværet. Kusina hennes er tre år yngre, men med ei som er høy for alderen, og ei som er kort for alderen, ser de jevngamle ut.

Jeg har bare en liten ting å si om disse jakkene. I Norge er vi som saueflokker, sant? Vi gjør det samme. Og er det ikke helt lol at vi nå har mote som innebærer å se ut som sauer? Jeg ler mye av dette om dagen. Bæææææ.

I morgen tenkte jeg å dele en smoothie med dere. Jeg skal også dele noen smarte tips til frokost på Snapchat @tingjegliker <3 Jeg er oppe 5.30 og løper, forresten. Om du vil være med på noe så vågalt, sett frem skoene. Jeg skal starte med å motivere deg før jeg går ut av leiligheten!

Sov godt, alle som ikke har lagt seg. Nå skal jeg få 6,5 timer på øyet. Det blir perfekt!

4 kommentarer

 1. Rebecka

  Hei. Det samme føler jeg angående forhold. Jeg er på vei ut av et nå. Men jeg er 35 og ønsker meg et barn til. Får angst av frykten for at jeg aldri skal få det. Hva er dine tanker rundt det?

  1. tingjegliker

   Det er ikke noe å tenke på. Du må være takknemlig for å være der du er. Et barn til er ikke grunnen for å få et forhold. Et forhold i seg selv er veldig mye. Jeg tror det beste er å sørge for at man har det fantastisk i situasjonen som man er i. Så kommer ting av seg selv. Å frykte ting vil vel heller skyve dem vekk fra deg. <3

 2. Hvor er jakken din fra?

  1. tingjegliker

   Den er fra Lindex 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *