Kort vei til Bankok i dag

Inneholder produktlenker/

Denne helgen har vært pakket med aktiviteter. Fra fredag til nå. Fredag klarte jeg å trene og få inn to foto-oppdrag. Det ene med jentungen på slep, i positiv forstand. Lørdag startet med dugnad i borettslaget, etterfulgt av en kjøretur til Skien for å oppleve stevnet til Kevin. Totalt seks boksekamper og noen konserter. Cir.Cuz hadde også en låt. Jeg fotograferte coveret deres for mange år tilbake siden, til en singel. Ta en titt her om du vil se ting jeg har gjort. Madcon var likevel hovedattraksjonen (viser bildene i morgen). Det ble sent, vi kom hjem ett på natta. Ungen storkoste seg!

I dag startet vi dagen med å se gårsdagens episode av Skal Vi Danse. Vi har ikke tv, men vi ser tre ting på macen når jentungen er her. Skal Vi Danse, Farmen og Idol. Fast inventar. Ungen er stor fan, og det er vår kosetid hvor vi kun sitter oppå hverandre. Det merkes at det fremdeles er viktig med nærhet fra mamma, selv om hun ellers er tøff.

Det er noe som er essensielt når man får kontakt med barna. Når man har et øyeblikk med latter, hvor begge er på samme frekvens og man kan kjenne det i hele kroppen. Jeg hadde et sånt øyeblikk nettopp, mens jeg skrev på dette innlegget. Jenta leker på rommet. Holder på med kunst og håndverk. Så kom hun for å gi en kos, og noen ganger blåser hun på halsen min. Sånn når man legger munnen til huden og blåser slik at det blir prompelyder. Jeg er så kilen og ler så det gjør vondt, og hun ler sånn helt ekte fordi det er gøy. Jeg tenkte over det når det skjedde. Det var en sånn essensiell følelse av tilstedeværelse og glede. Jeg klarte å nyte det hele og tenkte etterpå: Dette er meningen med livet. Og den følelsen kan man ikke dokumentere. Hvis man prøver, så ødelegger man øyeblikket. Dette er noe man bare kan skrive om eller fortelle om, men følelsen får du bare ved å oppleve det. 

Klokka elleve kom pappa og hentet oss her hjemme. Så dro vi ut med han og kjæresten. Vi parkerte bak slottet og gikk rett på Espresso House og kjøpte kaffe og kakao med krem. Så spaserte vi gjennom den nydelige Slottsparken, ned til Karl Johan, over Rådhusplassen som nå er bilfri, og deretter mot matbilene som står utenfor Nobels Fredssenter.

(annonselinker) Kåpe HER. Jeans HER. Belte HER. Genser HER.

Anbefaler denne vogna. Vegan Friendly Food Truck. Mannen bak den er selv vegetarianer. Anbefaler vegan pad thai med nudler, brokkoli, tofu og nøtter ++ . Jentungen likte den også. Jeg er litt i himmelen hver gang hun liker noe som er vegansk og sunt!

Det ble en fin dag med pappa og kjæresten. Fra denne turen ble jeg kjørt rett til Ullern Trening, hvor jeg hadde et foto-oppdrag for AFPT. Jeg fotograferte mens studentene hadde praksis. Mange som vil bli personlig trener nå, og enda flere som vil bli det for egen del også. Det er jeg glad for. Vi trenger å vite hvordan kroppen henger sammen, og hadde det vært opp til meg, så hadde dette studiet vært en del av grunnskolen.

Mens jeg fotograferte var pappa og de andre på en lekeplass. Etterpå kjørte de meg og ungen til Colosseum på Majorstuen hvor vi møtte en hel gjeng fra United Influencers. Vi hentet bøssene våre og gikk glade rundt dør til dør og samlet inn penger for NRK TV-aksjonen. Så lett å delta, på samme tid som at det er sosialt og føles godt. Det er følelsen av å gi, rett og slett.

Nå skal vi straks se kveldens episode av Farmen før det blir kvelden. Jeg har en spennende og hektisk uke i vente, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å oppdatere dere gjennom bloggen og dele bilder og øyeblikk langs veien.

Kan vi mimre litt? Hør på denne, og jeg lover å legge inn en gammel godis i morgen også. Er så deilig å høre på disse gamle slagerne når man ikke har hørt dem på lenge. Denne er jo dritkul fremdeles, ikke sant? 

I morgen skal du få to fine innlegg av meg. Et med bilder fra TV-aksjonen vi deltok på i dag, og et med bilder fra This Is My House 2, i Skien. Jeg tok noen kule bilder som jeg gleder meg til å dele.

Lag en fin uke. Legg noen tanker for morgendagen i dag, slik at du kan glede deg til å kickstarte uken. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *