Dette gir så mye mer enn det tar!

I går samlet vi oss utenfor Colosseum Kino på Majorstuen. Dagens store begivenhet var nemlig å bære bøsse for NRK TV-aksjonen. En helt sinnssyk stor aksjon for et viktig formål. I år går alle pengene som samles inn, til Kirkens Bymisjon. Og i dag hørte jeg på radioen at det var telt over 239 millioner ved midnatt. Det er et helt sinnsykt beløp – som skal gå til å ta vare på dem som er utenfor i samfunnet. Hvor flott er ikke det?

Mange tenker at det er ork og tiltak (tipper jeg) å gå frivillig som dette. Men det gir så mye mer enn det tar. Man føles at man gjøre noe godt, samtidig som man er sosial med flere mennesker. Det var så hyggelig å gå sammen med United Influencers i går. Jentungen var med, og min tidligere agent Sandra hadde med seg ungen til kjæresten. De to fant tonen og det ble ekstra hyggelig å gå dør til dør med dem i front.

Dette tiltaket gir meg null kroner til kontoen, men det gir meg så mye mer enn penger. Det handler også om å sette et godt eksempel. Vise at det kan være både kult og moro å bidra på frivillige ting.

Vi gikk i cirka to timer. Da vi kom til stasjonen og registrerte oss, fikk vi bøsser og et kart over hvor vi skulle gå. Vi leverte fra oss bøssene og fikk både vaffel og kaffe før vi dro hjem. Det var en riktig hyggelig avslutning på helgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *