Kevin Melhus – This Is My House 2 – anetteantonsenfoto

Med Madcon i helene gikk Kevin Melhus stolt opp i ringen på sitt andre bokse-event i Skien Fritidspark. Denne kvelden var det seks kamper med utøvere representert av Melhus Promotions, som Kevin selv driver. Fra start til slutt bygde spenningen seg opp fra kamp til kamp. Det ble seier på alle utøverne, men ikke uten motstand. Da Ingrid Egner gikk glisende inn i ringen startet spenningen for alvor. Etterfulgt av Torres, Aleksander Hagen og Kevin selv til sist.

Kevin fikk sin sjette proffseier. Under ser du tre av de andre seierne.

Torres omtales som det største boksetalentet her, og har akkurat lagt jobb til side for å virkelig satse på en boksekarriere. Det ble litt blodig mot slutten, men soleklar seier for Torres igjen.

Ingrid Egner, som riktignok er søsteren til Christian (som er coach i teamjegliker), tok sin andre proff-seier. Ingrid debuterte i Mai da Melhus Promotion hadde et event på Skur 13 på Tjuvholmen. Ingrid tok også BBU-tittelen.

Aleksander Hagen er min andre boksetrener på Oslo Bokseklubb, og jeg vet hvor mye han brenner for sporten i seg selv. Aleksander slo knock out i første runde og det hele skjedde så raskt at det nesten var litt komisk. Du kan se hvordan han selv og treneren Max har et glis om munnen.

Jeg hadde ansvaret for ringjentene. Det var Emilie på bildet som gikk (fra teamjegliker K7) og Victoria fra samme kull, som gikk mellom rundene. Siste runde var det venninnen min Sonja som gikk, og mellom kampene til Ingrid var det Christian som gikk. Det var litt episk, hun var ikke beredt! 😉

Nok en fantastisk kveld. Om du ikke var her, bli med neste gang!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *