Man klarer alltid å lage noe wok

Det er interessant hvordan de fleste jeg snakker med, tenker at jeg er en sånn som har skikkelig peiling på kosthold og alltid spiser sunt. Det stemmer ikke helt. Jeg ønsker å alltid spise sunt, og jeg er villig til å prøve nye ting. Når det kommer til kjøkkenet og det å lage mat, så er jeg ofte for lette løsninger. Middagen under var et resultat av «det som fantes igjen i skapene», men så ble det skikkelig godt. Det var ingen plan eller oppskrift, men tilfeldige ting satt sammen.

Proteinrik penne fra Go Green i en kasserolle, mens jeg surrer løk og champignon. Jeg bruker enkelt og greit kokosmør fra Berit Norstand. Det er himmelsk. Passer til brødskiva, steking og baking. Noe potetbiter i stekepanna med himalayasalt over. Så blande alt med en pakke med røde bønner. Volá!

Skriver dette innlegget mens det er pause på Skal Vi Danse. Jentungen leker med dukker på badet. Bruker sminken min til å farge både hår og ansikt, og hver gang noen er på dansegulvet kommer hun løpende ut. Jeg prøver å lese litt i boka mi «Talk Like Ted», mens det er pauser. Det er det jeg egentlig vil. Lese.

Jeg aner ikke hva vi skal bruke søndagen på, men så er det litt deilig å ikke ha noen plan. Ønsker deg en fin lørdag. Hvis du vi se noe som virkelig varmer hjerter og gir tips til kjærligheten, se Red Table Talk, denne episoden (en av to), hvor Will Smith og Jada Smith deler hemmeligheten av et virkelig godt ekteskap på gjennom flere stormer. Det finner en del til der inne!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *