Anbefaler en tur til Crêperie De Mari

Søndagene har fått Slottsparken til tradisjon. Jeg tror jeg har vært i Slottsparken hver annenhver søndag i lang tid nå. Hver gang jeg har jentungen. For to uker siden med pappa. Og for fire uker siden med Susan og guttungen. Jeg elsker Slottsparken, Frognerparken, og kaféene i Oslo.

(annonselenke) Genser fra Lindex HER.

Cathrine og jeg fant en liten skatt for noen måneder siden. Vegg i vegg med Norvegan (min andre favoritt) ligger Crêperie De Mari. 

Og hva spiser vi her? Crêpes. Rett og slett. Med alt mulig på. Det er mye søtt og godt, men det er også mye sunt. Både for veganere og ikke-veganere.

(annonselink) Kåpe fra Lindex HER.

Jeg er glad i deg. Mye mulig for drastiske valg jeg har bestemt meg for å ta. Jeg kommer til å dele dette i nyhetsbrevet mitt, men ikke her på bloggen ennå.

Jeg synes det er fascinerende hvor kort vei det er fra å ikke ha det bra til å ha det bra, men også hvordan det gjelder motsatt vei. Man kan ha det skikkelig bra og bli dratt rett ned i noe som ikke er så bra. Alt kommer an på hvordan man tenker. Hvordan man vinkler en ting. En helt forferdelig ting kan også være en utrolig bra ting. Om man klarer å se prosessen og lærdommen i det. Ellers kan det være forferdelig. Hvis man vil. Men det er ikke like kult å velge den vinklingen.

Ha litt alenetid i kveld. Kanskje mens du ligger og skal sove. Tenk noen fine tanker om de kommende dagene. Kanskje hvordan du skal pynte deg litt ekstra på jobb, eller komme deg på trening. Kanskje du skal spise noe ekstra sunt i morgen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *