På besøk hos Pilotfrue og familien

/Inneholder produktlenker

Jeg elsker å være i Vollen hos Julianne, Ulrik, Severin, Stella og Ramp. Utsikten er fantastisk fin og huset er, ja, de fleste har vel sett hvordan det er her ute? Også er det deilig å sitte sammen med en blogger. Vi henger litt i sofaen, bytter på å kose med Severin, tar noen bilder, jobber side og side, spiser litt og koser oss.

(annonselenker) Øreringer HER. Genser HER.

Ulrik lager middag. Vi hadde noen seriøse samtaler sammen på vei hit. Han hentet meg før rushen hjemme. Det er så koselig når man blir hentet for å komme på besøk, da føler man seg ekstra ønsket! Vi snakket om nett-troll og hvordan noen mennesker går aktivt inn for å ødelegge for andre. Hvordan kvinneguiden eksisterer for annonseinntektene til tross for at den nærmest ødelegger livet for noen. Jeg har for lenge siden lært meg å ikke gå inn på sånt, for jeg vet det finnes stygge ting om meg. Og så klart, garantert ting som ikke stemmer helt. Det hadde vært deilig å stilt disse nett-trollene til veggs. Kanskje de forsvant om man så at de ble avslørt?

Det som Julianne og Ulrik har skapt sammen er beundringsverdig å se. Jeg og Julianne går langt tilbake. Til journalistskolen da jeg blogget for fullt, fotograferte og hadde en bitteliten jente med på skolen –  og vi fikk en crazy idé om å starte Ting Jeg Liker AS. Vi har opplevd mye. Jeg kjente også Ulrik fra før, og det var stas da de to fant kjærligheten sammen. Det var uten meg involvert vel og merke, så jeg kan ikke ta kred for den delen, dessverre.

Dagen i dag har gått til å være her, men jeg startet dagen på Elixia med yoga! Det var deilig, det. Har lenge følt at jeg burde gjøre det på grunn av ryggen, men har vært skeptisk til yoga der. Tenkte at det er veldig kommers. Men, jeg ble imponert. Det var avslappende og godt for hele meg. Det er deilig å være litt overalt når jeg har barnefri. Jeg blir kreativ av å være her.

For et lite øyeblikk siden fikk jeg mail fra en leser som har booket nyfødt-foto. Hun har akkurat født! Så jeg skal reise hjem til dem på fredag og ta bilder. Gjett om jeg gleder meg! Fotografere en som er knapt et par dager! Og i morgen skal jeg fotografere en på to uker. Heldig jeg som tok den fotograf-utdannelsen. Angrer ikke på den.

Lag en fin dag.

2 kommentarer

 1. Enig i at klimaet på diverse nettforum og ikke minst i kommentarfeltene rundt om kring er helt usmakelig, men det forekommer også konstruktiv kritikk. Det som er så synd er at de saklige kommentarene ofte drukner i hets og personangrep. Og når man driver en bloggbedrift som er basert på egen person og privatliv er det kanskje lettere å tolke all kritikk som personangrep?

  Noen blogger er faktisk millionbedrifter, og jeg synes man bør ønske debatt om hvordan disse bedriftene driftes velkommen. Det er ikke greit med snikreklame, det er ikke greit å reklamere for alkohol og kosmetiske inngrep og det ikke greit å henge ut bedrifter og privatpersoner på en blogg med tusenvis av lesere og det bør det være lov å si i fra om uten at det skal stemples som netthat.

  Noen kommentarfelt er også så oppkonstruerte at man får helt feil inntrykk av hvilke tilbakemeldinger bloggeren faktisk får. Det består stort sett av enten ros eller åpenbart usakelige kommentarer, konstruktive bidrag blir ikke publisert.

  Jeg liker å lese blogger (din inkludert!), så det er ikke sånn at jeg håper at alle må legge sammen og går konkurs, men jeg synes det skal gjøres på en redelig måte.

  Dette innlegget er skrevet generelt om (topp)bloggere, så ikke ta det personlig! Ha en fin torsdag 🙂

  1. tingjegliker

   Tusen takk en fin kommentar. Og jeg er helt enig! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *