Tester himmelsk oppskrift fra Mari Hult sin bok

Jeg skulle sjekket ut denne boken skikkelig for lengst, men det var altså i dag det skjedde. Jeg og jentungen ble sittende å bla i boken for å velge en oppskrift vi kunne lage. Hennes valg falt stort sett på desserter, så jeg måtte ta en sjefsavgjørelse til slutt. Men neste gang skal vi teste noe søtt! Denne gangen ble det bakt søtpotet med avokado. Noe så sinnsykt enkelt og helt fantastisk godt!

Forvarm ovnen på 180 grader. Del opp i biter som dette. Bakepapiret under er mot søl (bra tips, Mari). Cirka 25 minutter i ovnen. Topp det med avokado eller annen snacks! Du kan altså bruke disse skivene som brødskiver.

Lite tips til å skjære avocado. Del den opp mens den ennå er i skallet. Legg den opp ned på en fjøl og klem den ut, eller ta en skje og løft den ut.

Altså, se på dette! Jeg er overveldet av glede for dette tipset. Både søtpotet og avocado er høyt elsket av meg, og med himalayasalt ble det magisk. Jentungen likte det også. Score!

Poteten som ikke blir brukt. Jeg prøver å lære noen små ting når det kommer til å bruke opp all mat. I dag var det lett for jentungen og tenke at noe mat ikke var noe vits å gjøre noe med, så jeg følte det var nødvendig å vise hva man kunne gjøre. Kokte resten av bitene og lagde potetmos som hun kunne spise fra en liten skål. #mammapoeng

Anbefaler boken. Den er som navnet. Samtidig står det litt blogg-aktige tekster til oppskriftene som gjør at man får et forhold til den som har skrevet kokeboka. Det likte jeg! Gleder meg til å teste flere oppskrifter.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *