Fotograferte komikerparet

Det fineste bildet jeg har tatt på lenge. I går reiste jeg med toget ut til Marna og Ørjan i Ski. Endelig fikk jeg se huset deres. De har funnet seg en fantastisk, og man kunne kjenne hvordan energien er roligere enn i Oslo. Jeg hadde noen bilder i hodet som jeg ville ta. Oppdraget mitt var portretter av dem hver for seg, men jeg ønsket meg dette. Akkurat dette bildet. Jeg elsker det!

Og det ble like moro som man skulle tro. Vi fant ut at en dressjakke som Ørjan hadde, ville kledd hals. Ikke en hvem som helst hals, men en beige. Og det fantes en eneste beige høyhalset genser i huset, og den var på meg. Så da byttet vi litt klær. Satt fint den?

Følg Instagramkontoen @anetteantonsenfoto for å se alle bildene jeg legger ut. Jeg har vært mer aktiv som fotograf igjen i det siste, og jeg elsker det. Det er deilig å være bak bildene og jeg liker å få frem det jeg ønsker fra mennesker jeg kjenner. Spesielt mennesker som ofte blir fotografert og legger ut bilder av seg selv. Da har jeg en god anelse om hva jeg ønsker med fotograferingen.

Jeg liker Marna og Ørjan. Jeg liker måten de snakker til hverandre på. Det er annerledes. Jeg vet ikke hva det er, men jeg liker det. Også er de gode, begge to. Jeg føler meg tatt vare på straks jeg entrer døren, og kan vel trygt si at jeg føler meg som hjemme hos dem. Det ble en hel del bilder. Tipper de popper opp både her og der fremover. Alt er tatt i dagslys. Ingen blits, ingen studio.

2 kommentarer

  1. Hva var det Linni sa til deg på instastory da dere var og spiste? Et spørsmål om hvorfor du ikke drikker champagne når den er vegansk??

    1. tingjegliker

      Haha mulig. Jeg vet ikke hva hun sa, men jeg ville ikke drikke.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *