Ønsker du at dine drømmer skal gå i oppfyllelse?

/Reklame Dreams

Hva ønsker du deg egentlig? Flere ting? Eller opplevelser? Nå skal du få sjekke ut tidenes spare-app som hjelper deg å realisere dine drømmer. Vi har alltid litt til overs, men søren heller, vi klarer alltid å ha litt for lite til å gjøre det vi egentlig vil, eller hva?

Hvis jeg skulle anbefalt deg noe som du kun kan gi til deg selv, så ville jeg anbefalt deg å reise masse, alene! Dette er det kuleste jeg kan gjøre, og det er ikke så skummelt som du tror. Når du er alene blir du straks tøffere og mer nysgjerrig. Dessuten vil det å oppleve andre kulturer gjøre deg takknemlig, ydmyk og forståelsesfull.

Alene i New York. Alene i Roma. Alene i San Francisco. Alene til Los Angeles. Spontan tur til Sør-Afrika.

Jeg har prøvd å lete frem noen innlegg fra mine reiser. Bilder i Roma sier alt. Det var min første reise alene. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle me livet mitt og jeg trengte å komme meg vekk. Da jeg satt på flyet kriblet det i magen. Det bildet tok jeg på hotellrommet da jeg skulle skrive min første bloggpost etter å ha kommet frem. Den gang var leserne helt sjokkert over at jeg turte å reise alene. Nå tror jeg dere som leser har skjønt at det har blitt en greie.

La meg fortelle en hemmelighet. Da jeg reiste til San Francisco hadde jeg ikke nåla i veggen. Jeg hadde 10.000 kroner på konto, fant ut at jeg kunne sove hos en bekjent som studerte der, hadde ingen lommepenger. Jeg brukte pengene og reiste. Tenkte at – det ordner seg. Og det gjør det! Jeg har aldri angret på en eneste reise!

Så hva er neste steg? Last ned appen Dreams her. Du bruker bank-id for å registrere bankkort skikkelig. Dette for at appen skal kunne hjelpe deg å spare. Du får så sjansen til å lage en drøm. Enten alene, eller sammen med venner. Grunnen til at jeg reiser alene, er også fordi det er lettere å komme seg avgårde. Det er vanskelig når det skal passe for alle.

Min neste drøm blir Australia. Min lillesøster flytter dit i februar, og jeg skal ikke la tiden hennes der borte få gå uten et besøk av meg. Jeg har satt et budsjett, og et tidspunkt. 93 kroner trenger jeg å spare hver dag for å få dette til. Det tok meg to minutter å gjøre dette.

På bildet helt til høyre ser du hvordan du kan fylle på ekstra på farta, når du for eksempel velger bort en kopp kaffe. En kaffe ute er dyrere enn man tror, og jeg blir paff av å leke-kalkulere hvor mange kroner jeg har brukt på en latte på soya med vaniljesmak!

Dette er julegaven din. Du kan opprette en drøm og ønske deg penger som du kan fylle på drømmen din. Få en kick-start på det hele. Tenk så moro å la en app stjele småkroner fra deg daglig, og plutselig er du i mål!

Last ned appen her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *