Enkelt og unikt julegavetips til barn og voksne!

Inneholder produktlinker//

Jeg har to tips å komme med i dag. Et julegavetips for barn, og et for voksne. Er du i tvil om at barna skal få mobil? Føler du at de er for små for å ha mobil? Eller kanskje du rett og slett føler at det er utrygt å la de ha mobilen når de går til skolen? Jeg ser mange som titter mer ned i mobilen enn de gjør på veien, og det er livsfarlig.

Jentungen min er ni år. Jeg er ikke klar for at hun har mobil, og jeg har en hel rekke med grunner til det. Derfor har hun Xplora sin klokke i stedet. Den er enkel, jeg bestemmer hvilken kontakter som er tilgjengelig på den, og jeg kan velge når den skal være i aktivert eller ikke, fra min app. Det betyr at jeg kan sette den i skolemodus. Hun har kamera på den, skritt-teller og et enkelt spill. Hun kan ringe meg og noen få andre i familien.

Hvis du vil kjøpe en Xplora i julegave til noen, klikk deg inn her og kjøp den kuleste og tryggeste gaven du kan gi et barn.

(annonselink) Klikk deg inn her for Xplora.

Til de voksne har jeg tidenes tips. Dette er julegaven som gir noe tid sammen, samt noe å prate om! Fuelbok inneholder en rekke gode spørsmål som leder til interessante samtaleemner. Ikke bare finnes den for voksne, men også for barn og jobb. Med kode anettemarie får mine lesere 15% rabatt.

Sjekk ut de ulike fuelboxene HER. Klassen til jentungen min bruker en også. Så det er noe å bringe som tips til lærerne også 🙂

Det er de to tingene, samt en til som kommer i et eget innlegg etter dette, som jeg synes er flotte å gi. Foruten om dette er det veldedighet så klart. Men hvis du vil ha en pakke under treet, så er disse alternativene bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *