En veldig fin julepod

I går gjestet jeg en julepodcast sammen et par fantastiske mennesker. HverdagsPsyken, heter podcasten. Og jeg tror dere kommer til å like den. Det ble mange små, fine historier delt – samt meningen om samfunnet og hvordan ting er i dag. Denne episoden kommer i julen. Jeg skal linke dere opp!

Podcasten tar for seg temaer som:
– Psykisk helse hos barn og unge
– Ensomhet
– Våge å snakke om følelser
– Press, angst, åpenhet

Fin genser jeg har på meg? Lillesøsteren min har strikket den! Er ikke det amazing? Hun er så rå. Jeg hadde nok ikke klart å få ferdig et skjerf engang. . Ikke bare jeg har fått en, men også jentungen. Fargen matcher mobildekselet mitt. Det var ikke planlagt, tror jeg.

Fra venstre har vi Marcus Andre Bekkelund, Simen Almås, Marius Løken, Jimmy Westerheim og meg. For noen folk. Jeg følte bare ekstremt mye kjærlighet av hele dette opplegget, og jeg tenkte på det lenge etter at jeg forlot dette rommet. Vi spiste lunsj sammen etterpå og hadde mange gode samtaler som vekte mye i meg. Det er viktig å omgås riktig mennesker. Mennesker som gir deg gode følelser. Dette blir bare mer og mer klart for meg, og det handler om å ta disse valgene. Du bestemmer hvem du vil ha i livet ditt. Kun du.

Du kjenner nok til noen av disse personlighetene fra før. Uansett, gled deg til å lytte!

2 kommentarer

  1. Gleder meg til denne podcasten kommer ut. Jeg var og hørte på Simen for ikke så lenge siden, han var fantastisk! Ha en fortsatt fin kveld.

    Chris

    1. tingjegliker

      Takk, Chris 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *