Designerkjoler, nytt kull og naturlig hår

Det er de verste innleggene egentlig. De som kommer til bare for at man føler at man burde skrive. Eller oppdatere. Men jeg vil oppdatere. Jeg har bare ikke noe sånn superkonkret å komme med. Jeg kan gjerne fortelle hva som skjer i disse dager, det kan jeg.

Håret mitt er mørkere, og det er min hårfarge. Jeg passer ikke så godt med mørkt hår når jeg farger det mørkt, men prøver la mitt vokse ut. Min egen farge må jeg da passe til. Ler. Når hadde jeg min egen farge sånn helt på ekte? Tror jeg var 12 år da jeg startet å farge det med rød glansvask. . Så får vi se om jeg har tålmodighet til dette. I morgen

Til helgen har vi oppstart i Teamjegliker Kull 9. Et nytt kull, med en ny coach. Jeg får presentere alt det når jeg har relevante bilder i helgen. Men dette er altså det første kullet hvor vi ikke fokuserer på fitness-konkurranse. Så kan likevel de som senere vil stille, gjøre det, men så må de først gjennom et kull hvor de ikke har det fokuset.

Jeg tror det er fint å lære seg å kjenne seg selv og kroppen sin før man kaster seg inn i fitness-miljøet. Har jeg noe jeg skulle sagt? Tja, jeg har sendt en haug med debutanter på scenen og jeg har vitnet til mestringsfølelse og det motsatte. Noen tåler det – andre ikke. Og hvordan skal man egentlig vite hvem som tåler det?

Det vises jo egentlig ikke før mot slutten. Eller etterpå. Og der har jeg sett det meste.

Jeg har vært hos Undorn i dag. Det ligger i Bogstadveien. Jeg og Karina jobber sammen med foto. Jeg fotograferer henne og kolleksjonene hennes. Du kan se masse bilder Undorn sin Instagram-konto.

Prøvde flere kjoler i dag. Du kan se hva hun har online her.

Elsker dette settet. Og jeg liker det meste Karina lager. Karina er ekte. Jeg liker det. Ekte mennesker!

Katten ligger og maler ved siden av meg. Jenta sover. Radioen durer på P7 Klem. Jeg elsker alt ved den kanalen, unntatt reklamen. Men har bitt meg gjennom noen runder nå fordi de har spilt så mye bra. Jeg sitter og reflekterer litt over livet. Det er så mye fint rundt meg. Livet er fint. Og det er bare å nyte det. Jeg har vært mye i min egen boble her, og jeg liker det på mange måter.  Jeg liker at jeg klarer å finne ting som opptar meg uten å være for mye online. Og dette er en evig balanse. Logg av nett og logg på livet, sant?

Jeg har ikke vært så flink å oppdatere, men sånne perioder trenger jeg i livet. Også vet jeg ikke hva jeg vil dele lenger. Ønsker mitt er jo å påvirke folk til å tenke og reflektere litt mer over livet. Bruke mer tid på seg selv og forstå at man tar alle disse valgene selv. Alle valgene i livet.

Når det er sagt, så gleder jeg meg enormt til å starte opp dette kullet. Det blir fremdeles fokus på å komme i form, men også mentalt.

Nå er klokka for mye for hodet mitt til å skrive mer. Lag en fin dag i morgen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *