Lysere tider

Alle valgene vi tar leder til hvordan vi har det med oss selv. Og i dag tok jeg et valg som gjorde meg lettere. Visste det måtte komme, og jeg gjorde det. Spiller ikke så stor rolle hva det var, men jeg er glad jeg gjorde det. For valget grunnet i at jeg tar vare på meg selv.

Jeg ble henta av Lisbeth i dag, som hjelper meg å ta vare på huden. Prøvde noe nytt, dermapen. Jeg skal lage et eget innlegg om akkurat det. Vet ikke når. Nå er det Kull 9 som står for tur. Jeg gleder meg!

Hjemme har vi fått hentet sofaen. De som hentet den, de selger sofaer på finn.no, som de renser og fikser på. Ja, til gjenbruk. Sant? Jeg så på så mange sofaer, og det var nesten, men jeg klarte ikke å finne den jeg ville ha. Anbefaler likevel å sjekke ut Hjemkjørte møbler – med fokus på gjenbruk. Hvis du finner en sofa, eller en hvitevare, så kjører de det hjem til deg. Det gjelder nok bare i Oslo omegn ennå.

Frem til vår nye sofa kommer, sitter vi på gulvet. Eller, på en madrass. Koselig det. I dag satt vi her og spiste spaghetti og så på Kjendisfarmen. Har du sett det? Forkastelig hvordan de holdt på med den kaninen? Skjønner at den er død, men synes det er helt idiotisk oppførsel. Han har nok fått høre det nok ganger. Nok til å forstå at man ikke gjør sånn? Jeg håper det.

I dag skulle jeg vært på premierefesten til Sophie Elises Verden. Så stolt av alt hun får til. Jeg er litt uggen i formen og må dessverre spare meg. På lørdag skal jeg holde foredrag og ta imot et helt nytt kull! Tenk, kull 9. NI! Det er så mange det. Litt stolt av endringene som har skjedd og retningen det tar. Jeg har skrevet et innlegg på Facebooksiden til teamjegliker, om forandringene. Les her og følg oss på Facebook!

Takk for alle tilbakemeldinger på abort-innlegget. Jeg skrev det ikke for å angripe noen. Jeg skrev det for at vi kan tenke litt mer. Kanskje hjelpe noen å tenke før noe så unødvendig må skje? For hvis det kan unngåes, så er det vel unødvendig? Og til alle som blir såret og truffet og synes det er helt dramatisk at jeg tar opp dette: Var det ikke en tøff prosess å gå gjennom? Hvis du kan hjelpe andre til å unngå den prosessen, er du ikke enig i at det er fint?

Noen skrev at jeg rippet opp i gammel bagasje som gjorde at livet ble helt uutholdelig igjen, etter at de endelig hadde det bra. Da tenker jeg at det finnes mer enn mine ord i min blogg som kan gjøre det. Vi må ta ansvar for egne liv. Det er viktig.

Nå skal jeg prøve å meditere, så sove. Vet ikke om jeg orker i grunn. Føler meg grillet i ansiktet etter den behandlingen. Ansiktet er stramt. Som om at jeg har tatt botox. Men det har jeg ikke.

Lag en fin helg. Jeg skal se om jeg får skrevet litt i morgen også. I dag ble jeg nemlig sittende i en del gamle innlegg, og da savnet jeg litt å ha denne ustanselige kontakten som jeg hadde med leserne mine. Jeg har jo tatt litt mer avstand nå. Kanskje jeg verner litt mer om privatlivet? Ikke helt sånn heller. Jeg tror kanskje jeg bare fokuserer meg på å være tilstede. Og jeg nyter det at jeg har et liv utenfor dette. Utenfor sosiale medier. Det er viktig.

Nå skal jeg slutte å skrive. Akkurat nå. Ler. Litt. Inni meg.

PS: Har du hørt det nye albumet til Backstreet Boys? Lytt på DNA her. Shit. Jeg hører på repeat. Stoked!

2 kommentarer

  1. god bedring 🙂

    1. tingjegliker

      Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *