Fantastisk oppstart med Teamjegliker Kull 9

I helgen startet teamjegliker på en ny epoke. Et helt nytt kull hvor ingen har som mål å konkurrere i fitness, men heller konkurrere mot seg selv. Mentalt og fysisk. Jeg hadde en fin knippe med jenter fra Kull 8 som stilte opp for å spre litt glede.

Nye teamjegliker har en ny coach. Biah Quiles. Biah spiser vegansk og har spesialisert seg på veganske dietter, men hun lager også vanlige dietter som inneholder kjøtt. Medlemmene står fritt til å velge.

På samling ble vi sponset med mat fra Mind The Body. Herlig pausemat!

På lørdag var også Marius Rygg med, for å fortelle litt mer om det som skjer på innsiden av kroppen – i musklene.

Biah hadde gjennomgang av bevegelse og holdning.

Alle bildene over dette avsnittet, er tatt av @victoriasinfoto. Alle bilder under er tatt av @c_ingebrigsten

På søndag hadde jentene individuelle samtaler med coachen. Vi tok de aller første formbildene og sponsorene våre var innom med gaver. Denne herlige gutten hadde det siste foredraget. Simen Almås. En fantastisk gutt som har smakt på livets harde utfordringer. Virkelig.

Og det viktigste budskapet er jo så klart nettopp det – å leve videre og ta vare på alle øyeblikkene. Være tilstede. Se hvor fint alt er, hele tiden. Vi trenger ikke å vente på noe for å ha det fint. Det er fint, over alt. Vi må bare se det.

Vil du shoppe hos sponsorene våre? Hos proteinfabrikken.no får du alle PF-produkter med 15% rabatt ved å bruke kode PF15.

Hos karma.no får du 15% på alt, uansett førpris og tilbud, med kode TJL.

Og dette var vel samlingens siste bilde. Jeg var syk og i dårlig form hele helgen, men man holder ut når man må. Hvis man driver med ting som dette, så er det ikke rom for å være syk. Man kan liksom ikke bare avlyse alt. Heller ei sette inn noen andre. .

Teamjegliker Kull 9 er i gang. Kull 8 ruller og går, og de har samling denne helgen. To helger på rad. Det har jeg ikke gjort siden kull 4, da vi hadde delt kullet i to deler! Det er lærdom i alt man gjør, hvis man klarer å ta den til seg. 😉

Det er torsdag.. jeg begynner å bli litt bedre. Ikke helt frisk, men jeg må bevege meg nå. Skal komme meg på gymmet og kjøre gjennom hele kroppen. Kjenne litt adrenalin og spise masse vitaminer etterpå. Også er det greit å få litt dagslys i løpet av dagen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *