Strekker du til?

I kjent Anette-stil har jeg så klart ikke bare et ærend på agendaen i helgen. Jeg har jentungen, samling med teamjegliker, og jeg har visning hjemme. Visning er ikke bare, bare. Man skal jo rense kåken som om man ikke bor der, eller hva? Og dette er min sjette visning. Jeg orker ikke legge noe til tilfeldighetene. Hun som skulle komme å vaske er syk. Derfor var jeg våken til 03.00 i natt og ryddet og vasket. Mulig jeg fikk litt støv til tann, men jeg tok grundig for meg alle rom. Håper bare ingen åpner skuffer eller skap, de har nemlig fått litt ekstra påfyll.

Nå skal jeg rett til Oslo Bokseklubb. Vi starter dagen der, før vi reiser opp til Avancia på Skedsmokorset. Teamjegliker sin siste samling med Christian som coach. Vi har tatt et valg om å gå litt ulike veier. Han fortsetter med konkurranser, jeg prøver meg uten. Om det er riktig vil tiden vise, men jeg har lenge følt at jeg vil jobbe med livsstil uten konkurransedelen. Dette etter å ha sett hvor mange prosent som ønsker å gå på scenen, av alle som har vært med. Og fordi at alle ikke er like mentalt klare for å stille, selv om de tror det. Og etter mange runder med dette, trenger jeg vel et avbrekk fra det miljøet. Jeg trenger i alle fall å vite hva teamjegliker er uten scenen.

Jeg fikk noen kommentarer på Snap i går. Veldig fine. Og noen lurte på mitt fravær. Fraværet mitt i SOME kan skyldes min tilstedeværelse ellers i livet. Jeg skal ikke forsvinne, misforstå meg rett. Jeg har bare perioder hvor jeg er litt mer et annet sted. Nå har det vært mye sykdom, jeg har hatt to samlinger to helger på rad – og jeg prøver å selge denne kåken. Noen ganger blir det mange ting å skrive på.

Og til mine patreons! Det kommer oppdatering i kveld. Glad dere spent følger med på dette kjærlighetslivet. Og jeg elsker å dele det med dere. Det er mye lærdom i kjærlighetsdramaet, er det ikke? 😉

Lag en fin dag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *