Fotoshoot og venninnetid i Vollen!

I dag er jeg hos Julianne og leker med foto. Vi begge trengte påfyll av bilder til bildebanken, slik at vi har noe å komme med når vi skal poste innlegg. Man skulle tro det var en enkel sak å ta bilder, men noen ganger er det kjekt med hjelp. Deilig å bli sminket også. I dag føler jeg meg bra! Endelig. Nå skal jeg være frisk for alltid!

I går var det potensiell budrunde på leiligheten etter visning søndag. Ingen bud. Jeg begynner å ta det som et tegn på at jeg skal bli boende? Det er jo ikke noe i veien med leiligheten. Den er strøken. Og alle visningene har folk og mange på liste. Men de kjører på med enda en visning til helgen. Det får være den siste, tenker jeg. Aldri bodd så lenge et sted. Jeg er en nomade, vant til å flytte ofte. Vant til forandring. Hatt det slik hele livet, vanskelig å endre. Jeg elsker forandring.

(annonselink) Jumpsuits HER.
Fant ikke denne, men fader de har mange andre der!

Av en eller annen grunn fikk jeg noen vibes fra en gammel shoot. Sjekk ut dette innlegget og se hvordan jeg så ut for åtte (!!) år siden.

Sminken er fikset av Christiane. Yeah!

Under ser dere et av bildene jeg har tatt av Julianne. Jeg elsker dette bildet. Resten av bildene kommer vel i løpet av de neste dagene på bloggen hennes. Vi fikk også fikset henne en ny header, det var på tide!

Vi skal sitte her og jobbe noen timer. Det er så deilig å ha venninner man kan sitte og jobbe med. Litt prat, litt latter, litt babykos. Og mye jobb. Det er ensomt å være selvstendig til tider!

1 kommentar

  1. Kjempeflotte bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *