Sunn middag innen 10 minutter

Maten jeg lager er 9 av 10 ganger – veldig enkel. Det er kanskje også grunnen til at jeg er litt sløv når det kommer til å dele rettene. Som at jeg tenker de ikke er nok arbeid til å dele. Men det er vel egentlig det vi ønsker når vi finner en oppskrift, eller hva?

Dette er bare et eksempel på en enkel rett, som gir deg masse god samvittighet og som virkelig kjennes godt for kroppen. Jeg elsker hvordan så lite kan utgjøre så mye –  når det kommer til smak.

Sett pastaen til kok og la stekepanna bli varm mens du kutter tofu i terninger. Stek tofu med ønsket krydder (jeg har salt, pepper og gurkemeie) mens du rasper gulrot i strimler rett i panna. Pastaen er ferdig, resten er ferdig. Tilsett litt ruccola og gresskarkjerner, topp med linfrøolje (f.eks) og kanskje litt himalayasalt?

Og hvis du lurer på om det er noe protein her, så er det 19 g protein per 100 g gresskarfrø. Og 8 g protein per 100 g tofu. Fusilli sin fullkornpasta har 14 gram protein per 100 gram. Det finnes massevis av protein i plantebasert kost.

Vel bekomme!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *