I kofferten til Dubai har jeg . . .

Inneholder produktlenker//

Reiseantrekket henger klart. Det har hengt og ventet på denne reisen i halvannen uke nå. Pleier alltid å glede meg rett før avreise, men mer av adrenalin. Nå er det lengsel. Lengsel til Anette på reise. Tiden er så annerledes når man er borte fra alle tilknytningspunkter i hverdagen. Jeg føler at dagene er lengre. At jeg rekker mer. Og skrivelysten øker alltid. Sol står på menyen. Og ro. Jeg trenger det sårt. Nå skal denne kroppen ha fokus på å bli frisk.

(annonselink) Kjole HER. Jakke HER.

(annonselinker) Alpelue fra Lindex HER. Savannah cardigan fra Dehn Design.

(annonselinker) Den kuleste tightsen fra Proteinfabrikken.no HER. Min nye favoritt sports-BH HER. Prikkete bukse HER. Jeg får også spørsmål om BH-en jeg går med til daglig hver gang jeg vise den på Snapchat. Den finner du HER.

Lindex er best på undertøy. Jeg har ingen tvil. Nå har jeg hatt to bh-er jeg nesten har brukt opp før jeg finner noe nytt, og trusene er fantastisk gode. Jeg er COMFORT foran sexy. Beklager as. Men Lindex har begge deler i ett. Truser finner du HER.

Mange lurer på hva jeg pakker når jeg reiser, siden jeg ofte kun reiser med denne lille håndbagasjen. Det er ikke vanskelig. Det er bare å ikke ta med mer enn hva man trenger. I kofferten har jeg med:

Ett Skjørt
To bukser
Tre t-skjorter
Undertøy (sokker og truser)
To kjoler (reiser i en)
En badedrakt + en bikini
En bomberjakke
En veske fra Gi Gi New York
Et par ekstra sko.

+ sminke (under bildet)

(annonselinker) I tillegg kommer sminken. Jeg prøver nye produkter fra karma.no om dagen, og fokuset er på at disse produktene skal være rene. De skal være gode for meg og for miljøet. For veganske entusiaster er dette himmelen. Produktene jeg hovedsakelig tester kommer fra 100% Pure.

Produktene fra 100% Pure er fremstilt av helt naturlige ingredienser, på en økologisk måte – helt uten såpe, kjemiske tilsetningsstoffer, syntetiske kjemikalier, farge eller andre skadelige ingredienser. Dette er jeg stolt av å vise dere. Noen av produktene har jeg hatt i over ett år, mens jeg nå tester mye nytt. Som denne kremen med farge.

Jeg har med meg såpe fra Wooden. Den lukter himmelsk! Dusjgeléene fra Wooden Spoon er laget av såpifiserte organisk kokosnøtt- og solsikkeoljer, og er beriket med næringsrike organiske oljer og smør. De unike duftene kommer fra kraftfulle og ekte naturlige essensielle oljeblandinger. Skal visst påvirke humøret i positiv retning!

Belly Bliss er med. Jeg elsker dette produktet, og det har hjulpet huden min i overgangen til å bli veganer. Synd å si det, men huden får seg, for noen, en trøkk. Jeg har en teori om dette. Jeg tror at det er såpass mye antibiotika i kjøtt at man er mer hardbarket når det kommer til å spise dritt. Mens når man begynner å spise helt rent, så vil sukker og annen drit angripe enda sterkere. Bare en teori. .

Belly Bliss har i alle fall hjulpet meg med både huden og fordøyelsen. Dette er probiotika som du kan lese mer om HER. Hvis du vil teste det får du to leveringer for prisen av en med kode ANETTELIKER.

Oppå det hele har jeg med meg ost og makrell i tomat. Det er dypt savnet hos de jeg skal bo med!

Jeg har også med meg en lommebok fra Chanel, som jeg har hatt i mange, mange år. Eier ikke mye sånt, men tar vare på det jeg har. Denne er 11 år gammel! Solbrillene mine kjøpte jeg etter en bloppis som jeg hadde for flere år siden sammen med flere bloggere. I tillegg til kofferten har jeg en ryggsekk. I den har jeg kamera, mac og ladere + lesebriller og noe lesestoff. Samt skrivesaker i tilfelle jeg får hundre idéer mens jeg sitter på flyet.

Kiara er ikke så happy for å gå med denne kragen. Vi prøver å finne ut hvorfor hun får disse sårene, og legen mener at det kan være allergi. Må utrede henne mer når jeg har kommet hjem. Hun har hatt et sår på ryggen som hun har slikket opp gang på gang. Derfor krage (eller dukkeklær fra jentungen). Nå er såret på ryggen nesten grodd helt, men hun har også et på foten. Det har jo ikke vært noe problem tidligere, så jeg skjønner ikke at det kan være allergi. Eller kanskje man plutselig kan bli allergisk mot noe?

Hun er i alle fall i trygge hender hjemme. Jeg har skiftet på doen, kjøpt inn mat, vasket hele leiligheten og klargjort den for Maren. Hun blir boende hos meg mens jeg er vekk. Det er det beste for katten. Jeg har tidligere vært vekk mens naboen har sett til henne og gitt henne mat, men det var ikke bra nok. Da protesterte hun med å gjøre fra seg litt overalt. Det vil jeg ikke oppleve en gang til (!!).

Nok om katt. Om få timer sitter jeg på flyet mot en varmere uke. Jeg gleder meg til å koble av. Virkelig. Skal hente meg inn det jeg kan og gjøre mine daglige øvelser i yoga. Jeg ble healet tidligere i dag (noe av det beste jeg vet) og fikk noen yogaøvelser jeg skal gjøre i 40 dager i strekk. Mer om det i et eget innlegg.

Snakkes fra Dubai!

2 kommentarer

  1. Kos deg masse i Dubai Håper du kan dele noen gode reise tips til Dubai

    1. tingjegliker

      Takk, Aud.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *