Se så deilig vi har det!

Jeg trodde jeg hadde mistet alle bildene fra i går og forleden, but no! Fant minnekortet og her er det masse kosekos. Første dag prøvde vi sol på taket, men det blåste for mye. I går solte jeg meg alene mens Camilla var ute med en gjeng venninner. Jeg kunne blitt med, men jeg ville heller ta det med ro hjemme. Så de to første bildene er fra taket første dag, så gikk vi ned og solte oss på balkongen.

Balkongen: 

Innekos: 

Hilse på Marley og Rosco. En engelsk og en fransk bulldog. De er herlige vesen, begge to! Jeg elsker hvordan avslappet det er å være her. Har følt meg som hjemme siden første dag, og slapper virkelig av.

Camillas kjæreste og Marley. Dette er en superherlig mann som rett og slett bare er chill å være rundt. Og de elsker hundene så masse at enhver hundeeier vil elske disse menneskene.

Til frokost er jeg bortskjemt. Jeg har sovet lenge – igjen. Våkner halv elleve og tenker: Shit! Men så er det jo min egen reise for å slappe av. Det er greit. Camilla er en skikkelig godjente når det kommer til frokostbord og kos. Steller og ordner hele tiden, og passer på at jeg har det som plommen i egget. Dette var akkurat det jeg trengte.

Jeg elsker tightsen fra Proteinfabrikken.noden er så kul, sexy og comfy på en gang! Brukt den både på trening, i sofaen, og på konsert!

Marley er så full av personlighet. For noen herlige dyr! Det er virkelig noe å bli glad i. I dag har vi hatt en photoshoot på taket. Jeg har postet bilde på min Instagram @anettemarieantonsen – men du kan også titte på Camilla sin for å se bildene jeg har tatt av henne. Link i storyen om du er kjapp.

Klokka er snart seks her nå. I kveld skal vi på Cæsars Palace i en bursdag. Dresscode er STUDIO 54. Jeg har prøvd masse klær og landet på en kjole. Camilla har klesskapet mange jenter drømmer om, og flere sko enn man orker å telle. Så i kveld blir det bling, bling. Deler litt hotte bilder fra bassenget i morra. Så moro å leke sammen med foto!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *