Endelig har jeg bil igjen!

annonse//

I dag kunne jeg endelig hente den nye bilen på Birger N. Haug. Jeg synes hele opplevelsen av å organisere alt for å få bilen, har vært en glede. Det er imøtekommende folk her som tenker på mer enn det man rekker å tenke på selv. En følelse av å bli ivaretatt fra første stund! Jeg har jobbet mye med Nissan de siste åtte årene, og var tidlig ute til å kjøre den første Nissan Leafen som kom på markedet.

Da bodde jeg i Lørenskog og levetiden på et batteri var noe helt annet enn hva denne har. Jeg kan minnes godt en kveld da jeg sto i bakken i nabolaget og gikk tom for strøm. Det endte i at jeg tjuvlånte strøm fra en nabo mitt på natten. Jeg fant ut hvem som bodde der og fikk sagt fra at jeg lånte litt strøm for å komme meg opp bakken og hjem. Dette er de tøffe opplevelsene man kan gjennomgå med en EL-bil om man ikke er litt føre var på batteriet.

I dag har teknologien kommet enda lengre, sånn at vi også kan kjøre enda lengre – før vi må lade. Det er et år og et halvt år siden jeg hadde egen bil. For noen er det vanskelig å tenke at det kan være et problem uten bil i Oslo. Oslo har kollektiv og det er lett å være miljøvennlig.

Med ryggen min som har vært et problem lenge, samt jobben min som er fleksibel og ofte krever at jeg reiser med utstyr. Da jeg fortalte bestevenninna mi det var hun så i ekstase at man skulle tro det var hun som hadde fått seg bil. Da har man noen som virkelig vet situasjonen man er i.

Jeg har bare kjørt fra Birger N. Haug på Risløkka til sentrum, men jeg elsker den allerede. Og jentungen kommer til å bli så glad når vi har bil igjen. Da er det litt lettere å reise til vennene våre som ikke bor i Oslo. Mine bestevenninner bor nemlig i Sylling og i Fredrikstad. Og barna vi henger med som ikke går på samme skole, bor også utenfor Oslo.

Jeg har leaset, hvis noen lurer. Tre år. Gleder meg til å bli enda mer kjent med den nye bilen min!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *