Kjenner du noen som skal gifte seg?

Nå er det en stund siden jeg har markedsført meg selv, så her kommer et innlegg med litt referanser. Det har blitt noen bryllupsbilder med tiden!

Marianne og Martin_132

Marianne og Martin_69

Se flere bilder fra dette bryllupet her.

Bryllupsbilder Grorud Kirke

Se bildene fra hele dette bryllupet her.


Bryllupsfotograferingen er alltid fint å snakke om før selve dagen. Jeg vil høre forventningene til bruden og hva hun ønsker seg. Det blir aldri spesielt oppsatte bilder. For meg er det viktig å se kjærlighet og glede – da er det viktig at brudeparet slapper av og er tilstede med hverandre, selv om jeg knipser øyeblikk.

Jeg følger som regel bruden fra forberedelsene til litt ut i middagen. Noen ganger er det kun kirken og selve bryllupsbildene, altså en halv dag.

Se flere bilder fra dette bryllupet her. 

Se flere bilder fra dette bryllupet her. 

Bryllup i Tønsberg

Se flere bilder fra dette bryllupet her.


Jeg svarer på mailforespørsler når det kommer til pris.

Bildene mottar dere i god oppløsning og jeg bryr meg ikke om hvor mange kopier du printer. Når jeg har gjort jobben min er jeg ferdig. Jeg setter heller ingen merker på bildene, og ønsker heller at man krediterer det som postes på nett.

Det lønner seg å være ute i god tid for henvendelser. I år har jeg sagt nei til flere da jeg har fått fire forespørsler på samme dag, men jeg har mange ledige helger.

104453-7-1407596676268


For spørsmål og priser sender du mail til anette (at) tingjegliker.no – merk mailen med bryllupsfoto og området du bor i eller skal gifte deg i. Jeg tar også oppdrag som inkluderer reising, men det kommer da tillegg i prisen.

Se flere bilder i kategorien foto her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *