Bokdrømmen, diett og matcha latte

God tirsdag fra meg. Jeg sitter klar med treningstøyet på for å gripe skogen. På min andre dag på diett er jeg fremdeles veldig motivert til å komme meg i form. Ikke sånn typ se smasking ut i bikini (selv om det er en bonus), men å føle at jeg har energi, er sterk, og føler meg sunn. Å føle seg sunn er det deiligste. Når jeg spiser dritt føler jeg meg dritt. Når jeg spiser rent, føler jeg meg ren og bra! Enkelt regnestykke.

Det er på tide å fortelle om denne, forresten. Jeg er den som kjøper matcha latte på café – og det er dyrt! Å kjøpe kaffe på farta er dyrere enn man forstår. Hvert beløp som er sånn passe stort, blir på få dager en tusenlapp! I fjor hadde jeg en økonomisk samtale med pappa hvor han insisterte på å se hvor mye penger som gikk til kaffe på kontoutskriften min. Har du noen gang gått inn og sjekket sånt? Jeg er ikke den som har stålkontroll. Jeg er en sånn som bare lever. Ikke er jeg shoppe-gal eller noe sånt, men jeg liker å ta meg en latte når jeg vil.

En pakke matcha latte koster 169 kroner. Du får mer enn to stk ut av en pakke, så hvis du elsker matcha latte anbefaler jeg å teste det ut hjemme.

(annonselink) Du får kjøpt matcha latte her, og den fine oppvaskbørsten i bambus finnes også på siden deres. Bruk kode veganteam og få 10% på alt i butikken!

I dag har jeg hatt en helt fantastisk dag for meg selv. Nå føler jeg at sperrende for boken min har løsnet, og jeg delte noen harde fakta fra nåtiden på patreon. De som støtter meg der inne, støtter drømmen min om å fullføre en bok. En bok som er aldeles tøff å skrive, for jeg bruker mine egne minner til historien. Dette skal ikke være en blogg-bok. Det skal være en ekte roman som du kan lene deg tilbake og leve deg inn i. Det er drømmen. Og når du har lest den elsker du den så mye, at du vil anbefale den til venner som du føler at burde lese den.

Det er drømmen min. 

Nå skal jeg komme meg ut i skogen. Jeg gleder meg. Det er nå et par uker siden sist, og denne skogen betyr enormt mye for meg. Når jeg er sliten, lei meg, sint, irritert, eller rett og slett bare litt ute av vater, så redder skogen meg inn. Det høres kanskje fjernt ut, men for meg har det blitt helt åpenlyst. Når jeg er i skogen blir jeg tilstede. Det sies at dette skjer fordi skogen er tilstede. Alt rundt deg er så mye tilstede at du selv blir tilstede. Alle de rare følelsene mine forsvinner og jeg føler meg oppladet. Hodet blir klart og jeg ser alt fra en lysere side.

Du vet du alltid kan velge, ikke sant? Vil du se livet fra en lys eller en mørk side?

Når jeg er meg selv er alt lyst. Når jeg er ute av vater kan alt bli mørkt, dystert og skremmende umotiverende. Det er ikke alle som blir lett påvirket av omgivelsene, men jeg blir det. Jeg kan være høyt oppe på toppe, og langt nede i kjelleren. Men den viktigste tingen jeg har lært meg, er at jeg kan gjøre noe med det. Og hvis jeg er så heldig at jeg klarer å ha nok disiplin til å komme meg ut i skogen, så er jeg reddet.

Anbefaler skogen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *