Påskekos med jentungen

/Inneholder reklame for Storefjell Resort

God mandag, alle sammen! Jeg startet dagen helt avkoblet, som jeg planla før jeg inntok søvnen i natt. Jeg planla at denne dagen skulle være uten noe kontakt med omverden – lengst mulig. Sto opp og gikk rett ut på balkongen i sola, naken. Det er så deilig det! Spiste en sunn frokost og drakk en deilig kopp kaffe mens Radio Retro durer stemning inn i dagen.

Jeg er alene til i morgen ettermiddag, da kommer jentungen. Vi skal på fjellet, bare oss to. I forrige uke fikk vi invitasjon til å bo på Storefjell Resort, og det takket jeg ja til. Noen ganger føler jeg at livet legger til rette for meg. Jeg tok et hardt valg om å ikke reise nordover i påsken, til familien, og det har vært litt kjipt. Det er første gang at lillesøster og hennes familie også reiser opp til Vesterålen, men billettene ble svindyre for oss her nede i Oslo. Kunne kjørt, men det hadde blitt en ganske så hektisk reise med El-bil, tror jeg. Valget hadde også grunnlag i at jeg har planlagt tidenes sommerferie for jentungen og meg, etter en lang vinter. Tre uker skal vi være borte – langt borte. Skal fortelle mer om det senere.

Da ble det bare oss, i påsken. Så kom det en melding på Storefjell Resort. Jeg har aldri vært der oppe før og det ser helt perfekt ut for barn. Så dette gleder jeg meg virkelig til. Da blir det ski på beina og påskekos + masse kvalitetstid.

Nå skal jeg på trening, og mobilen skal ligge igjen her, avslått. Planen er å trene og gå rett inn i skogen etterpå. Frem til 15.00 har jeg tenkt å være avkoblet, så har jeg et møte på ettermiddagen.

Livet blir hva vi lager det til, og for meg skjer ikke livet sånn ordentlig hvis jeg er for mye i sosiale medier. Jeg trenger å kjenne på roen utenfor, uten å tenke på hva alle andre gjør, eller se hva alle andre gjør. Fokusere på meg selv og mitt.

Lag en fin mandag! Vi skal nok dele litt påskekos med dere.

Noen herlige minner fra 2016 på hytta med lille pus som vi akkurat hadde fått.
Skrev et dypt innlegg om tilstedeværelse i 2017.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *