Påske med jentungen på Storefjell Resort

/Omtale Storefjell Resort

Tenk at jeg ikke har vært her før. Midt mellom Gol og Hemsedal ligger det et resort 1001 meter over havet. Det er et familiedrevet resort, og det kan man merke i korridorene. Det er litt sånn . . gammeldags på en fin måte. Et perfekt sted for barn! Mens jeg skriver løper jentungen rundt og leker med en ny venn. I går kunne hun bade i bassenget, mens jeg satt rett ved i solen og leste.

– Mamma, se når jeg tar salto! 

Jeg føler plutselig det jeg tror de voksne følte når vi var barn. Den lille frykten for at ungen knekker et eller annet i et forsøk på noe nytt. På den andre siden har jeg ikke nerver nok til å være nervevrak, så jeg går litt for den: Når de slår seg, lærer de. Heldigvis gikk det bra. Hun fikk et skikkelig mageplask og mista lysten på saltohopp for denne gang.

Etter basseng spiste vi middag i buffeten. Det var dessverre lite for en veganer å bryne seg på, men jeg var flink og sa fra. Nå har jeg snakket med kjøkkensjefen og de lager noe mer komplett for meg til i kveld. Jeg tror flere hadde valgt mer kjøtt-fritt om alternativet var der. Men hvis man ikke er vegetarianer og kun får servert kjøttretter, så blir det vel sånn? Enig, uenig?

Da kvelden tok inn lå vi i sengen på hotellrommet og så på Askepott. Det var ordentlig koselig. Vi har et romslig rom med nyoppusset bad. Utsikt over fjellet og et kjøleskap som vi har fylt med kjærlighet.

Og i dag sto vi opp og reiste rett i bakken etter frokosten. Jeg fikk låne slalåmski og sammen tok vi fatt i bakken. Igjen følte jeg meg som en ekte mor, når ungen fyker fra meg både opp og ned. I de bratteste bakkene, rett ned! I de bakkene jeg likte, sa hun noe som:

– Denne løypa er kjedelig, mamma. Jeg mister bare fart.

Mens jeg:

– Weeeee! Se hvor fort jeg kjører nå!

Jeg tror ikke farten var imponerende. Nå har vi spist lunsj og gått tur. Prøver å være mest mulig ute i solen når det er så fint. Går vel fra å være snøhvit i ansiktet til å bli solbrent. Typisk det. Nå jeg skal lese bok i solveggen mens jentungen leker med sine nye venninner.

God påske, alle sammen!

2 kommentarer

  1. Høres koselig ut. Herlig med påskeferie da, og spesielt med det drømmeværet som vi har nå. 🙂 God påske!

    1. tingjegliker

      God påske, Linn 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *