Ikke så mye styling her i gården

I disse dager har jeg vært mindre i sosiale medier. Jeg kunne brukt påsken til å ta haugevis med bilder hver dag, og delt dem alle steder. Fordi det er tid til å lage den slags. Fordi andre har tid til å se den slags. Men helt ærlig så blir jeg aldeles svimmel om jeg skal holde tritt med oppdateringer fra påskefjellet. Påske-perfekt.

Dagene mine har ikke vært mindre spesielle av den grunn. Jeg har storkost meg med jentungen i tre dager på Storefjell. Hun fikk nye venner, jeg fikk mye ro. Leste litt i en bok og hadde mye mobilfri. Den tilstedeværelsen jeg gir ungen i denne tiden gir meg noe jeg trenger. Jeg trenger å vite at jeg har vært tilstede, før hun vokser fra meg. Høres klisje ut kanskje, men det er alvorlig og sant.

På vei ned fra fjellet dro vi direkte til Slemmestad og besøkte Sonja og Stig. Her var det sminkefri og chill stemning. Da jeg kom (rett fra bakken i ulltøy og utebukse) møtte jeg en gjeng i shorts og bikini. Her ute var det rett og slett sommer og 20 grader. Solen gikk etterhvert ned og de måtte matche antrekket mitt.

Barna fikk frie tøyler på kjøkkenet og lagde kake til oss. Vi ble mektig imponert og følte oss heldige som kunne sitte ute og bli servert dessert fra barna. En deilig ettermiddag med deilige folk. En gjeng med folk som ikke rører mobilen mens man er i sosiale selskap. Det begynner å bli sjelden vare – men vi må ikke glemme at det er normal høflighet. Kan vi plis la det være normal høflighet? Kan vi plis lære barna våre dette også?

Nå er vi tilbake i Oslo og tar dagene som de kommer. Jeg har ikke lagt noen planer – dagene får lande slik det faller seg best. Føler at påsken er akkurat som den skal være. I kveld har jeg ikke gjort stort annet enn å scrolle gjennom VG en gang, mens jeg sukket meg over relevans i nyhetsbildet, samt skrivefeil. Mange skrivefeil. Ellers har jeg spist masse mat og vasket klær. Radioen har stått på en liten stund. Nå er klokken mer enn jeg forstår at den har rukket å bli, men det er helt okei.

Fortsatt god påske, alle sammen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *