Dette er min nye jobb

Kjære, fantastiske lesere. Nå har det gått lang tid siden sist post, men det har vært bevisst. Deilig å kjenne at jeg ikke er avhengig av å poste noe nytt for å tjene til dagens opphold. Jeg tror at postene mine også blir bedre uten dette i bakhodet.

Jeg elsker bloggen min, og det at jeg har muligheten til å skrive noe som flere tusen leser og tar til seg i hverdagen. Det tøffe har vært å tilpasse bloggen min for annonsører. Jeg vet jeg kan gjøre det. Jeg er flink til både foto og tekst, men det ga meg ikke noe lenger. Jeg trengte å komme meg videre, og det har gått lang tid uten at jeg har skjønt hva jeg egentlig trenger.

Dette bildet er tatt på den eneste arbeidsdagen hvor jeg ikke har pyntet meg. Firmaet jeg jobber for driver med alt fra konsulentvirksomhet, eventer, reise til logistikk. Over er jeg innom sorteringsanlegget for Røde Kors Tøy og Tekstil. Vi sørger for at alt som blir lagt i Røde Kors sine innsamlingsbokser kommer inn hit. Her sorteres vekk søppel (svært lite er søppel), mens alt av tekstil blir fraktet ut av landet hvor det blir solgt.

Jeg har fått meg en liten knippe kollegaer, et kontor å komme til, og jeg får brukt alle mine kunnskaper. Design, foto tekst, men også nettverk og den sosiale delen bli ivaretatt. Jeg føler at jeg får gjøre ting jeg liker, et sted hvor folk har behov for nettopp min kunnskap. Jeg får også være kreativ og skape nye prosjekter. Det å stå opp av sengen har blitt lystbetont og jeg gleder meg til tiden fremover.

Å begynne i en ny jobb har fått meg til å innse hvor viktig det er å ha utfordringer å bryne seg på. Slik at vi kan videreutvikle oss med nye erfaringer. Livet kan være så fint som vi ønsker det, men vi må selv sørge for å fylle det med ting som gir oss mening.

Jeg ønsker å skrive mer om hva vi faktisk driver med og hvem jeg jobber for, i leserbrevet mitt neste uke. Det kan nemlig hende at vi kan jobbe sammen i nærmeste fremtid, eller at jeg kan komme i kontakt med bedriften du jobber for. Meld deg opp HER for å motta mail fra meg.

Jeg skal ha siste samling med Teamjegliker Kull 9 denne helgen, noe som alltid er vemodig. Gleder meg til å se hvor langt de har kommet. Vi skal også spise sammen og kose oss på lørdagskvelden. 

Lag deg en fortreffelig helg!

4 kommentarer

 1. Gratulerer så mye med nye jobb 🙂 Kjempespennedne å få vite litt om hva du jobber med 🙂

  Håper du vil vokse og trives i jobben din med gode kollegaer 🙂

  Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg <3 🙂

  Purr, purr fra Toril og kattene

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Toril 🙂

 2. Geir-Morten

  Sett lite til Joakim, er dere ikke på talefot?

  1. tingjegliker

   Joda, men tid flyr og man har ulike verdener rundt en selv som gjør at det går lang tid mellom hver gang.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *