Se hvor fint det ble med speil på veggen!

Annonse Glassmester1/

Jeg brukte god tid på å finne ut hva som skulle være på denne veggen. Mer presis. . to år. For noen måneder siden gikk det opp for meg at det måtte være et speil der. Et rundt, stort speil! Etter noen enkle søk på nett havnet jeg på nettsiden til Glassmester1, som hadde eksakt hva jeg ønsket meg. Jeg kom i kontakt med en hyggelig dame som var svært behjelpelig. Heldig var jeg som fikk lov til å ha et aldri så lite samarbeid med dem.

Klossene som er montert bak speilet skaper avstand til veggen. Dette gir en lett og fin skygge som rammer inn det hele.

Det er ingen tvil om at speilet forandret hele stuen min. Det virker større, mer luftig, og lysere! Kontakt Glassmester1 om du ønsker deg et speil. Jeg fikk to super-trivelige karer på besøk for å montere speilet. De fikk kaffe og ble ekstra muntre. Pratet og ga meg et lite innblikk i montørenes verden. Det er fantastisk når de kommer hjem og monterer det hele for deg, så slipper det å stå i et hjørne i lang tid før man får hengt det opp. Og det blir gjort riktig!

2 kommentarer

  1. Så fint det var!! Vet du hvor stort speilet er i diameter? 😀

    1. tingjegliker

      Takk. 🙂 180 cm 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *