Se bildene våre fra Bali

Etter mange uker helt vekk fra alt som heter data eller mobil, er det nesten rart å trykke på tastaturet igjen. Å reise hit med jentungen er definitivt det beste valget jeg har gjort i år. Vi må jo alltid bli kjent med hverandre, i takt med hvordan vi forandrer oss, og barna våre er ingen unntak. Vi tilbragte tre uker her. De tre fineste ukene i mitt liv, kanskje.

Vi har lært og erfart så mye fint. Sett forskjeller og forstått vår posisjon på kloden enda bedre. Med det mener jeg at vi har større resurser enn vi aner. Det skal jeg skrive mer om i senere innlegg. Her er noen øyeblikk fra tiden vår her nede. Har gledet meg til å dele bilder med dere!

Alle bildene betyr noe, og jeg håper de var inspirerende og fine å se på. Bali har en puls som er behagelig, og stedet kan lære deg mye. Det er mer å komme, mer å skrive, men dette er en start. Er det noe jeg virkelig har lært, så er det atter en gang forståelsen av å logge totalt av å være tilstede med de man elsker – uten å vite hva andre driver med på den andre siden av planeten. Det er en kort vei til seg selv.

Denne turen har ladet batteriene våre, men den har også nok en gang ført oss nærmere. Å bli kjent med jentungen gang på gang, er helt fantastisk. Jeg elsker å være mammaen hennes. Tiden jeg investerer er så viktig, og det er umulig å angre på tilstedeværelse med barna. ♥

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *