Høsten 2022

Wow, hva skjedde med meg? Å komme hjem fra et år på Bali er merkelig. Alt er på en måte det samme, men samtidig ikke. Det er en følelse jeg fremdeles ønsker så inderlig å beskrive, men det er vanskelig. Jeg hoppet over en hel vinter for første gang i mitt liv. På en måte ble det en super-lang sommer. Da jeg kom tilbake var det litt som at jeg aldri hadde dratt. På en annen måte er det litt som om at jeg bor på Bali, men er på besøk her i Norge?

Jeg brant meg. Ikke på kaffen, men på kjærligheten. Har du fulgt meg så lenge at du har fått med deg oppturene og nedturene mine? Jeg har levd for kjærligheten. For romansen, for spenningen. Og når jeg ser de «lykkelige forholdene» som raser fra hverandre etter 15 år, hvor det kommer frem at halvparten av årene ikke var så bra likevel, så takker jeg meg selv for å ha gjort som jeg har gjort. Jeg har levd, på mange måter. Det er noen år siden jeg brant meg nå, men den gangen satte det en ekstra støkk. Ikke tro at jeg sluttet å våge. Det gjorde jeg ikke. Men jeg sluttet å dele det høyt her på Internett. Jeg kjente at jeg måtte finne ut av noen ting. Spesielt siden at normen har vært å være i en familie og slik skal det være. Sånn er ikke jentungen min oppdratt. Hun har bodd alene med meg hele sitt liv i 13 år og det er det hun kjenner til. Jeg er glad for at det er slik, og jeg håper det gjør at hun også våger å leve masse.

Det er mange tanker rundt kjærligheten, og jeg håper å våge å dele mer igjen snart. Men det viktigste er at jeg har funnet gleden i mine ting og mine prosjekter. Og at jeg ser verdien i å være uten noen også. Det er så mye mer til livet enn å løpe etter noen, eller å bli møtt av noen. Disse mulighetene er vanskelig å se når man lengter, savner og tror at et annet menneske skal være redningen i livet. Familie og forhold tar tid. Tenk på alt du kan gjøre uten en familie? Det er fordeler på begge sider.

Å pynte meg og ta bilder og poste dem. Som i gamle tider. Jeg har lyst å gjøre det litt mer igjen. For hva skjer når man pynter seg? Man føler seg bra. Som alltid har jeg ting på gang og denne gangen er det som om at noe fint kommer til å skje. Prioriteten min er: Bok. Brave At Heart. Sosiale Medier. Fotografi. Akkurat nå er det sånn. Jeg planlegger uke og for uke. Det er fint.

Også har jeg reist så mye at jeg har ro til å være her. Det er deilig å være i Norge nå, og jeg tror det varer en stund til. Jeg har alltid reist mye, hvert år. Mest alene. Jeg elsker å reise alene. Nå har jeg en liten regel for meg selv her. Ingen reising ut av dette landet før boka er tilnærmet ferdig!

Det er høst, livet mitt er kjempespennende atter en gang, og jeg har lyst å skrive mer enn aldri før. Å blogge veldig ofte er ikke lett, men hva om jeg hver søndag skriver til dere som ønsker å lese ordene mine? Hva om jeg sitter her og rabler ut ordene mine som jeg en gang alltid gjorde, vil du da sitte i den andre enden å lese dem? Legg igjen en liten kommentar, selv om det er old school å gjøre. Jeg trenger vite at det er ønskelig. Hvis du leser, så skal jeg skrive. Deal?

28 kommentarer

 1. Ja til blogging – husker en periode jeg var påmeldt og fikk beskjed om nytt innlegg ~ det var alltid like kjekt å åpne og å lese selv om innholdet innimellom var sårt men du er god på å skrive 🤍 nyt dagen videre
  Lykke til med bok 👍
  Anne

  1. tingjegliker

   Tusen hjertelig takk, Anne! Skal prøve å være litt flinkere til å sende ut mail for de som er medlem på blogg-mailen min også 🙂

 2. Ja jeg vil lese hvis du skriver. Elsker hvordan du skriver. Jeg blir dratt rett inn i livet ditt. Du skriver så bra. Har fulgt deg siden du var gravid med jenta di.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Stine! Åh, det er så moro med lesere som har følgt meg så lenge! Hele mitt voksne liv, tenk! 🙂

 3. Jaa, fortsett å skriv her. Er så fint når det er plass og rom for litt mer her en insta og snap. Jeg gleder meg hver gang jeg skal lese❤️

  1. tingjegliker

   Så bra, Lina! Da skal jeg holde loopen med å skrive og håpe at du leser! 😀

 4. Vibecke

  Leser gjerne når du poster her! Det har er savnet 💖 Fulgt deg siden du stilte i fitness🤭

  1. tingjegliker

   Åh, Vibecke! Det er så gøy å se når lesere har kommet inn i «livet» mitt. Er som regel fra et av mine tusen prosjekt! Hehe..

 5. Tonje Christina

  Ja til skriving! Er så glad i å lese innlegg fra deg! 🤩 t

  1. tingjegliker

   Aaaw takk, Tonje. 🙂

 6. Silje Charlotte

  Ja, vær så snill å skriv mer! ❤️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Silje! 🙂 Da skal jeg det!

 7. Anne Lise

  Jaa, fortsett! Du skriv så ærlig og godt❤️ Fulgt deg sia du var gravid med Tina, einaste bloggen som har vore verdt å lese i så mange år.

  1. tingjegliker

   Herreminn, så koselig, Anne Lise! 😀

 8. Christine

  Liker så godt at du skriver igjen 🙂 har fulgt deg siden datteren din var liten, og du var med i «Bloggerne». Heier på deg og alt du tør og får til og lever for 💙

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Christine. Jeg tror du mener Tigerstaden 😉 Men mange blander det med bloggerne 🙂 <3

 9. Katinka

  Å avslutte uken med å lese et innlegg fra deg ville vært den beste avslutningen 🤎 Syns du er så inspirerende og elsker blogginnleggene dine. Gleder meg helt sjukt til å lese boka di!! 😍

  1. tingjegliker

   ÅÅååh! Tusne takk, Katinka. Ja, boken min bare må skje. Haha. Har promotert den i 7 år nå? Huff. Men jeg er veldig motivert på å komme i mål nå!

 10. Ja til mer skriving <3

  1. tingjegliker

   Weee! Takk, Mia 🙂

 11. Ja, morsomt! Hengt med siden kjerringråd til fødsel 😂

  1. tingjegliker

   Wohoooow! Det er det ikke mange som husker, tror jeg. Men ja, det var en morsom tid haha 🙂

 12. Veldig kjekt å lese innleggene dine. 🤩

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Chris 🙂

 13. Jeg blir å lese:)Har fulgt din reise siden du var gravid og i perioder det har vært stille på bloggen har jeg lest gamle innlegg på nytt.Fordi: det føles som du skriver med sjelen, tekstene er ekte,ærlig og får meg til å tenke og føle annerledes om mange ting på en positiv måte. Du har en gave i din evne til å formidle gjennom tekst:)

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Line. Dette var veldig fine ord! Wow. Jeg tar de rett inn i hjertet mitt. Takk for at du leser.

 14. Har savnet postene dine! Gleder meg til æ lese mer

  1. tingjegliker

   Herlig! Takk 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *