Skal vi flytte eller ikke?

Jeg vil starte innlegget med å si: Wow! Tusen takk for responsen på forrige post. Og nå skriver jeg til dere som faktisk ønsker å lese ordene mine hver søndag. Jeg skal prøve å være litt tidligere ute med posten slik at den er tilgjengelig fra morgenen av.

Akkurat nå sitter jeg og skriver fra stua, mens jentungen rydder og støvsuger hele leiligheten. Hun mangler bare litt for å få råd til en populær drikkeflaske hun ønsker seg, og jeg har laget et poengsystem slik at hun kan tjene ukepenger. Det fungerer sånn at hun får f.eks 5 poeng for å gå med søpla, 10 poeng for å støvsuge, 10 poeng for å ta ut av oppvaskmaskinen, 15 poeng for å gå en time tur med Bella, 20 poeng for å meditere med meg i et kvarter. Hvis hun står på har hun altså muligheten til å tjene mest penger. Hun får mest for å meditere, fordi jeg vil at hun skal lære seg hvordan finne ro og kontakt med seg selv. Selvfølgelig er det ikke favoritt-tingen å gjøre, men etter meditasjon er hun alltid rolig og tilfreds. Fungerer veldig bra om kvelden før hun skal sove.

Grunnen til at vi rydder, er rett og slett fordi at vi skal ha visning her 14.30 i dag. Det er cirka 3 timer til. Hun får rydde det hun kan her, så tar hun med seg Bella til pappaen og er der mens jeg rydder siste rest før visning. På torsdag hadde vi første visning og da kom det én person hit. Det var en småbarnspappa som skulle komme tilbake i dag med kone og barn. Det blir spennende å se om han faktisk kommer, og om det kommer noen andre hit.

Mange lurer på hvorfor vi vil flytte. Det er flere grunner, men den største er økonomisk. Det er mulig at jeg er for sent ute, men jeg gir det et forsøk. Jeg ønsker å frigjøre kapital, fordi jeg har en drøm om å investere i flere boliger som jeg kan leie ut. Men for å gjøre det må jeg også bruke det jeg har her. Så har jeg et åpent sinn. Det er mulig vi ikke får solgt, og da kommer jeg nok til å heller gjøre små endringer her hjemme slik at det føles litt nytt igjen. Om vi får solgt kommer vi til å leie for en periode. Det er jo spennende.

Akkurat nå bor vi faktisk ikke i skolekretsen til jentungen. Da vi flyttet til Bali flyttet også hennes beste venninne. Det var den eneste venninnen hun hadde daglig kontakt med mens vi bodde der, og hun ville veldig starte på ungdomsskole med henne. Etter å ha vært en så tøff 11-åring som flyttet til andre siden av kloden og begynte å prate engelsk hver dag på skolen i et helt skoleår, synes jeg hun fortjente det. Så vi søkte om å bytte skole og det gikk i orden.

Sånn på kjærlighetsnivå er det mye jeg vil dele når jeg selv har landet i det. Men viktigst av alt er det at jeg har skjønt en viktig ting. Og det kommer fra selvutvikling, men også av boken jeg jobber med. Jeg innså at noe i meg er avhengig av spenningen som skjer i starten av et forhold, og dramaet som utspiller seg imellom. Og selv om jeg har skjønt det på et enkelt plan tidligere, har jeg nå skjønt hvor dypt det sitter. Og det å kunne være i et stabilt og rolig forhold som er trygt, gjør at jeg kan bruke all energi til å fullføre mine drømmer. Og jeg har mange.

Jeg vil gi ut en bok, jeg vil lage en kunst-utstilling, jeg vil være en skuespiller. Dette er ting jeg brenner for. Ikke ting jeg gjør for å tjene penger, selv om det hadde vært gunstig. Men penger tjener jeg på å hjelpe andre. Gjennom trening og selvutvikling. Noen fikk kanskje med seg at jeg var i en jobbsøker-prosess der jeg sjekket om det var mulig å ha en fast jobb igjen for en periode? Er det ikke interessant hvordan min egen business da fikk masse struktur og at jeg igjen skjønte at det er dette jeg skal fokusere på og drive med. Så har jeg lagt opp ukene mine til å være mer sosial i jobb og jobbe med andre influencere slik at man ikke bare sitter alene.

Boken min skriver jeg på daglig så og si. Jeg vil sette meg et lite mål her nå med en gang. At i kommende uke skal jeg skrive hver dag og i neste post skal jeg fortelle dere at jeg skriver hver dag. Det er egentlig ikke noe problem, jeg må bare gjøre det før verden står opp. Også har jeg kommet meg på trening igjen. Det er himmelsk og vil bruke vinteren til å bli sterk!

Jeg har hatt noen fine Brave at Heart-samtaler i det siste. Kurset mitt starter neste om 8 dager, og jeg mangler bare en person for å ha den lille gruppen jeg skal følge tett. Finner jeg to personer er det også fint, men jeg gir ikke plass til noen som ikke er motivert nok, eller som jeg ikke føler at jeg kan hjelpe. Om du tilfeldigvis sitter og føler at du er en som ønsker å ta kurset mitt, så kan du booke en gratis samtale med meg her i kalenderen min.

Hvis du ikke er helt på selvutvikling, men heller kunne tenkt deg å være med i Teamjegliker (online coaching på trening og kosthold), så starter det et kull allerede i morgen. Victoria som nå er teamleder, tar samtaler med potensielle medlem som ønsker å vite mer over telefon. Om du ønsker å bli oppringt av henne allerede i dag, kan du sende en melding til henne på Teamjegliker sin Instagram!

Nå har jentungen gått ut med Bella som var så flink å si fra at hun må på do. Hun kommer og setter seg foran meg og piper mens hun ser på meg. Jeg skal poste disse ordene, så skal jeg begynne å klargjøre til visning. Men først tar jeg på treningsklær sånn at jeg husker å gå på trening mens det er visning! 😉

Lag en fin uke, fantastiske leser som sitter der og leser ordene mine. Herregud så deilig det er å skrive blogg igjen! Kryss fingrene for salg på leiligheten, så blir det enda mer fart i hverdagen vår. Haha!

14 kommentarer

 1. Victoria

  Eeeeeey !!!! Blogg is back!!!! Elsker det!!!!!

  1. tingjegliker

   hihi! Takk, Vicci <3

 2. Vibecke

  Takk for søndagspost ❤️ Lykketil med visning og salg 🤞☺️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Vibecke!

 3. Monica Gullesen

  Kor spennandes, lika at du skriv på bloggen igjen. Har fulgt deg i mange mange år, sia æ kjenn pappan din. Vi har også Eurasier 🥰
  Masse lykke til på visninga og den kommende uka. Ha en strålandes Søndag.

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Monica! Eurasier er det beste, eller hva? Så glad for at jeg kom over denne rasen <3

 4. Herregud så deilig det er å lese blogg igjen sier jeg da! 🙂 Håper det gikk bra med visninga!

  1. tingjegliker

   Jaaa! Takk, Ingrid. Yes as! Det føltes riktig og jeg blir så glad for tilbakemeldinger!

 5. Så gøy å lese bloggen din ❤️
  Lykke til med alt- plutselig skjer livet.🫶🏼
  Elsker at du har begynt å skrive igjen☺️

  1. tingjegliker

   Tusen takk, Anette. Og jeg elsker at det er så mange som fremdeles liker å lese blogg! 🙂

 6. Katinka

  Kjekt å lese blogginnlegg igjen ❤️ Føler det har sklidd litt ut på bloggfronten med alle, så koselig å ha noe å se frem til 🙌🏼

  1. tingjegliker

   Takk, Katinka! Jeg skal gjøre mitt beste for å holde skuta gående! 😀

 7. Cecilie

  Synes det er så godt å kunne lese en skikkelig bloggpost igjen <3 Det gir noe på en helt annen måte enn å lese instagram poster, selv om de er koselige også!

  1. tingjegliker

   Ja, ikke sant! Det er akkurat det jeg selv har følt 🙂 Takk!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *