Leiligheten ble solgt!

//anonselenker

For å oppdatere greit etter forrige helg: Leiligheten min er solgt! Budet kom ikke på mandag, men dagen etter. Forhandlingen var enkelt og jeg fikk det jeg ønsket gjennom et motbud. Overtakelsen er ikke før i februar, så vi har god til på å finne ut hva vi skal gjøre videre. Jeg stresser aldeles ikke. Har mimret over hvordan jeg pusset opp denne leiligheten, og gleder meg til å finne et nytt prosjekt på sikt. Nå skal jeg ha is i magen og følge med markedet fremover!

Og her kommer litt om mitt første blogg-samarbeid på en evighet. Hunkemöller har du sikkert hørt om, og de har enormt mye bra. Jeg skal ærlig si at jeg ikke har testet så mye fra dem før nå. Jeg mottok en fin pakke med tøy jeg hadde valgt meg ut, og har allerede fått testet alt i et par uker.

Jeg er superfan av morgenkåper. Det er fint med kimono, men det er ikke det jeg vil balle meg inn i på morgenen. Jeg har på en langfleecet badekåpe på bildet over.

Fikk meg to sett med nattøy. Sjekk ut Pysjamas til dame. Var usikker på størrelser og valgte medium i begge settene. Det over og det under. Nattøy settet på bildet under er superdeilig å sove i. Liker å sove med minst mulig, men jeg liker også å sove med vinduet veldig åpent. Soverommet mitt er like kaldt som det er ute, og da er det deilig med noe som dekker skuldrene.

På bildet har jeg denne. Jeg liker best bh uten masse innlegg, men de har også shapewear. Synes det både er penest utseende-messig og under klær. Denne sitter som et skudd og holder alt der man ønsker at det skal være! De har også en fin BH størrelseguide du kan benytte deg av om du synes det er vanskelig. Nå kan du også finne deg stringtruser som ikke er helt det vi husker som stringtruser, men mye finere!

Hvis du nå skal gå litt bananas å shoppe fint undertøy etcetera, sørg for å sjekke ut siden deres med rabattkoder du kan benytte deg av!

Med ønske om en nydelig dag –
Vi ses neste søndag!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *