Nyttårsforsetter 2024

Klokken er 23:09, og jeg sitter her som lovet og skriver ned mine nyttårsforsetter. Det er viktig å sette seg mål for å kjenne en slags mening i hverdagen. Å sette mål gjør at vi kjemper litt, at vi utfordrer oss, at vi strekker oss utenfor komfortsonen og at vi utvikler oss som mennesker. Vi har så mye potensiale som ligger urørt i oss, og for å finne ut hva som bor her inne, så må vi strekke oss litt og pushe egne grenser. 2024 skal være et år for både helse og karriere hos meg.

  1. Ikke kjøpe noe nytt hele 2024! Kun brukt (unntatt undertøy og sokker).
  2. Være ærlig med meg selv og støtte den ærlige delen av meg når egoet blir sterkt (meditere hver dag).
  3. Gi slipp i en gitt situasjon som har vært tøff lenge.
  4. Komme ordentlig tilbake på Snapchat ved å inspirere til et bedre liv.
  5. Trene og komme tilbake i form. Gjøre dette til innhold på Snapchat.
  6. Starte på diett i januar.
  7. Kutte godteri + alkohol.
  8. Fokus på å videreutvikle TJL og komme tilbake for fullt i mitt eget selskap.
  9. Smile mye mer.
  10. Pynte meg mye oftere.

Noen mål gir kanskje ikke helt mening. Men du vet når du går en lang tur alene og plutselig kjenner at noe gir mening, eller en sannhet kommer frem som du ikke tør å kjenne på i hverdagen? Kanskje du overser hvordan du selv egentlig har det fordi det er for travel til noe annet. Men den følelsen av å vite hva du selv ønsker og egentlig vil, det er da vi er i kontakt med oss selv og kjenner hva magen forteller oss. Det kan være vanskelig å virkelig følge den riktige veien når hodet (egoet) bortforklarer og tar enhver situasjon i forsvar slik at du finner en unnskyldning for å bli der.

Sett av tid til deg selv alene, oftere. For hver gang du erkjenner hva du egentlig vil, blir du litt sterkere i dine egne meningen. Og en vakker dag står du opp for deg selv og følger drømmene som ble litt glemt.

Dette livet er for vakkert til å være ulykkelig. Og bak skyene er det alltid sol. Og noen ganger trenger vi veldig mange mørke skyer for å forstå at de lysegrå egentlig ikke var noe å bry seg om.

Hvor enn du befinner deg, så håper jeg at du klarer å lete frem en intensjon for året. Intensjonen min er å bli sterkere til sinns. Å ha selvdisiplin nok til å følge meg selv over målstreken.

God nytt år, kjære leser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *